Нещодавно в ЗМІ з’явилась інформація, що під Запоріжжям односельці здатні лінчувати чоловіка через те, що його підозрюють у зґвалтуванні маленької дівчинки. Пресслужба ГУНП прокоментувала ситуацію.

У суботу, 4 вересня, жінка 1991 року народження звернулась до відділення поліції в м. Вільнянськ Запорізького району. Вона розповіла, що 18 і 19 серпня співмешканець її матері 1959 року народження (громадянин Куби) вчинив розпусні дії стосовно неповнолітньої. А саме, її доньки 2014 року народження. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) ККУ. В ході медогляду пошкоджень органів не виявлено.

Призначено судово-медичну та психолого-психіатричну експертизу. Вже отримавши результати правоохоронці повідомлять деталі. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

До уваги читачів! Попередньо в новині було використано некоректний заголовок. Просимо вибачення!

На головній – фотоілюстрація