Цього року запорізькі спортсмени показали чудові результати на Паралімпійських іграх у Токіо 2020 року. Депутати міськради запропонували винагородити наших переможців достойно.

Сьогодні, 8 вересня, на засіданні постійної комісії з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму Запорізької міської ради депутатський корпус запропонував виплатити гроші запорізьким паралімпійцям. Питання розглянуть на найближчій сесії, про це повідомив секретар міськради Анатолій Куртєв на своїй сторінці у Фейсбук.

Нагадаємо, спортсмени повернулися додому зі змагань 6 вересня. Загалом нашим паралімпійцям вдалося вибороти шість медалей.

Зауважимо, українському борцю греко-римського стилю Парвізу Насібову, який виборов срібло на Олімпійських іграх, хотіли виділити 1 млн грн з місцевого бюджету. Однак депутати довгий час бойкотували сесії через звільнення Анатолія Куртєва. У результаті, квартиру спортсмену купили коштом з обласної цільової програми з підтримки розвитку фізичної культури та спорту, а більшу частину надала Малобілозерська громада.

Фото пресслужби облдержадміністрації