18 вересня у селі Велика Знам’янка Василівського району водій легкового авто не впорався з кермуванням й врізався в дерево. В його крові було виявлено алкоголь.

Повідомлення правоохоронці отримали о 23:16. На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що водій «Mazda 626» 2001 року народження їдучи по вул. Шкільній не впорався з кермуванням, виїхав за межі проїзної частини та врізався у дерево. Разом з ним перебували двоє чоловіків 1999 року народження. Один з них загинув від травм, іншого з численними травмами доставили до лікарні, повідомляється на сайті ГУНП Запорізької області.

В крові молодого чоловіка, який керував транспортним засобом, виявили 1,96 проміле алкоголю. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) ККУ. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

До свідків події, які мають відеозаписи, звертаються поліцейські з проханням повідомляти інформацію за номерами телефонів: (098) 987-94-44 або «102».