14 листопада правоохоронці отримали виклик про домашнє насильство. Жінка розповіла, що потерпає від свого сина, який ймовірно знаходився під дією наркотичних речовин. Копам було не просто затримати буйного громадянина.

57-річна жінка подзвонила та розповіла, що її 32-річний син знущається з неї та б’є. На місце події прибула мобільна група. Пресслужба відомства повідомляє, що чоловік поводив себе неадекватно – розмовляв з уявним другом. Під час поверхневого огляду у нього виявили зіп-пакет з кристалічною речовиною білого кольору. Громадянин почав виявляти агресію, напав на одного з правоохоронців, збив з ніг і бив ногами. Потім він вистрибнув з вікна 4-го поверху.

Його виявили поблизу будинку. Зазначається, він «майже не ушкодився» під час падіння. Його закували у кайданки й каретою «швидкої» доставили до медзакладу.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу». За вчинені дії, фігуранта може бути покарано обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, сьогодні вранці у Запоріжжі 21-річна дівчина стрибнула з мосту. Її вдалось врятувати.