Нещодавно місцеві й столичні ЗМІ сколихнула історія безпритульної жінки Наталі, яка в Бердянську, під час пошуків їжі, в сміттєвому контейнеру знайшла велику суму грошей. А саме, 110 тисяч гривень.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ЗАЩИТИМ ПРАВА/ЖИЗНЬ БЕЗДОМНЫХ! (@bezdomnie.ua)

Замість того, щоб витратити гроші на власний розсуд, вона звернулася за допомогою до кураторки місцевого притулку для тварин, щоб за допомогою соцмереж віднайшовся невідомий. Господар пристойної суми знайшовся. Чесність він оцінив у 100 грн.

Бізнесмен Євгеній Черняк, який родом із Запоріжжя, на своїй сторінці у Фейсбук повідомив, що збирається винагородити доброту мешканки Бердянська. Виплатить їй «грошову допомогу» й подарує букет квітів. У коментарях дописувачі намагались з’ясувати скільки отримає жінка, однак відповіді ніхто так і не отримав.

Нагадаємо, в Бердянську в сміттєвому контейнері жінка знайшла пакет з великою сумою грошей. Як згодом з’ясувалось, власник помилково викинув його. За допомогу свою рятівницю він винагородив 100 гривнями. Безпритульна навіть ці гроші пожертвувала в притулок тваринам.

На головній фото з Інстуграм-пабліку   bezdomnie.ua