Через стрімке зростання нових випадків коронавірусної хвороби та запровадженням «червоного рівня» епіднебезпеки у Запорізькій області, школярі міста Запоріжжя пішли на осінні канікули з 18 жовтня.

Вже з понеділка діти мають приступити до навчання, однак журналістам RegionNews з власних джерел стало відомо, що «відпустка» може подовжитись. Департамент освіти і науки Запорізької міської ради подав подання до комісії ТЕБ та НС, щодо подовження канікул в місті Запоріжжя ще на тиждень через складну ситуацію з поширенням Covid-19. На найближчому засіданні мають погодити (або ні) це питання, слідкуйте за новинами на сайті.

Нагадаємо, 12 жовтня під час онлайн-трансляції з питань вакцинальної кампанії працівників та установ критичної інфраструктури області, очільник ОДА Олександр Старух порадив навчальним закладам Запоріжжя та області перейняти досвід Мелітополя й перенести шкільні канікули з 18.10.2021 до 24.10.2021.

Зауважимо, що з 18 жовтня на дистанційне навчання перейшли запорізькі виші – ЗНУ та КПУ. А ЗНТУ перейшло на дистанційку ще 23 вересня.

На головній – фотоілюстрація