Пандемія вплинула на всі сфери життя. В IT-компанії EPAM вирішили, що відтепер висококваліфікованим спеціалістам з усіх куточків України не потрібно виїжджати до столиці, щоб влаштуватись у солідну компанію.

EPAM відкриває 10 офіс, який розташований в Запоріжжі. У компанії вже працює понад 40 фахівців з нашого міста, тож зрозуміло чому місто Z обрали, як одну з локацій розвитку ІТ-індустрії в регіонах, повідомляється на сайті «НВ».

«З початку пандемії експерти із Запоріжжя та області приєднувалися віддалено до східноукраїнського регіону компанії. Він об’єднує понад 3000 талантів із Харкова, Дніпра, Запоріжжя, Сум, Полтави та інших міст», – йдеться у повідомленні EPAM.

Тимчасово запорізький офіс базується в коворкінгу. В майбутньому компанія планує відкрити повноцінний офіс.

На сайті вказано, що:

З 1993 року EPAM допомагає світовим лідерам проєктувати, розробляти і впроваджувати програмне забезпечення, яке змінює світ. Починаючи з 2005 року, компанія EPAM Україна пропонує свою експертизу в області інжинірингу та розробки продуктів, допомагаючи своїм клієнтам успішно вирішувати найскладніші бізнес-задачі й ефективно керувати процесом цифрової трансформації від початку до кінця.

На головній – фотоілюстрація