На одній із місцевих зупинок громадського транспорту очевидці сфотографували довжелезну чергу. Через введення додаткових обмежень на пасажирські перевезення, водії беруть пасажирів тільки на сидячі місця. В результаті ввечері стало ще складніше дістатись додому мешканцям віддалених районів.

Чергу сфотографували на зупинці в районі перехрестя Металургів, в бік Заводського району. Транспорту очікувало понад 50 осіб. Зрозуміло, що ніхто особливо не зберігав дистанції. Адже тоді черга могла простягнутись до площі Поляка. На сторінці у Фейсбук «Транспорт Запоріжжя» обурюються подібній ситуації:

Дякуємо державі, яка про нас попіклувались. Тепер в маршрутці ми точно не заразимось, а стоячи в такій тісній кілометровій черзі на морозі, ми просто безсмертні.

Відзначимо, що після настання сутінок міський транспорт й так «зникає» у Запоріжжі, а після введення додаткових карантинних обмежень на пасажирські перевезення, у годину пік дістатись додому дуже складно.

Нагадаємо, з 18 жовтня Запорізька область включно із Запоріжжям перейшла до «червоної» зони епідемічної небезпеки. Перевізників зобов’язали, щоб на маршрути виходив додатковий транспорт аби можна було уникнути черг на зупинках та забитих салонів транспорту. Водії можуть брати пасажирів тільки на сидячі місця. Як бачимо, план не працює. Міського транспорту, який виходить на маршрути, на сьогодні не вистачає.

Фото: Транспорт.Запоріжжя