Минулого тижня в Пологівському районі сталася ДТП, під час якої постраждав чоловік. Його госпіталізували. Водій замість того, щоб надати допомогу, зник з місця події. Проте зловмисника все ж знайшли.

22 жовтня о 18:13 правоохоронці отримали повідомлення, що в селі Пологи під колеса авто потрапив 38-ррічний чоловік. На місці події слідчо-оперативна група встановила, що постраждалого збив водій «ВАЗу». Пішохода з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставили до лікарні, повідомляється на сайті ГУНП Запорізької області.

Оперативники визначили особу підозрюваного та встановили місце знаходження 37-річного чоловіка. З’ясувалось, що він сів за кермо в стані алкогольного сп’яніння, в крові виявили 1,8 проміле.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286-1(Керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

На головній – фотоілюстрація