RegionNews розповідав, що сьогодні, 3 листопада, під будівлею Запорізької обласної державної адміністрації пройшов мітинг антивакцинаторів проти «примусової вакцинації». Під час акції відбулась сутичка між співробітниками поліції й учасниками.

Правоохоронці зафіксували, що люди на акції не дотримувались карантинних обмежень – дистанції та більшість були без медичних масок. Їх попросили не порушувати правил. Вони не дослухались.

Співробітники поліції затримали п’ятьох учасників акції за ст. 262 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Виникла сутичка. Під час затримання один з чоловіків впав на землю і сильно вдарився. Йому надали невідкладну допомогу, на місце події викликали «швидку». Постраждалого госпіталізували.

На своїй сторінці у Фейсбук також опублікував відео активіст Денис Тарасов. Він відверто звинувачує поліцію у свавіллі по відношенню до мітингуюючих.

Зауважимо, що начальником ГУНП у Запорізькій області призначено службове розслідування. У разі встановлення порушень, матеріали направлять до Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, у Києві частина Урядового кварталу була перекрита учасниками мітингу проти «примусової вакцинації». Автомобілісти не могли дістатись до місця призначення.

Фото з сайту Акцент