Сьогодні, 9 листопада, вранці в Шевченківському районі міста сталася ДТП, з постраждалими. Один з водіїв опинився у пастці – його затисло металевими конструкціями в авто. На місце події викликали рятувальників.

Служба порятунку «101» отримала повідомлення о 9:48. На місці подія рятувальники встановили, що на вулиці Солідарності зіштовхнулись два авто: «BMW» та «Mercedes-Benz». Водія легкового транспорту затисло конструкціями в салоні. Потерпілого деблокували і передали медикам, повідомляється на сайті відомства.

Водій мікроавтобусу не постраждав.

Задля уникнення аварійних ситуацій на цій ділянці дороги, бійці змили залишки паливно-мастильних матеріалів.

Від ДСНС залучалось три одиниці техніки й 12 чоловік особового складу.

Оновлення. В пресслужбі поліції прокоментували інцидент:

9 листопада о 9.40 до відділу поліції № 3 Запорізького РУП надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Солідарності. Виїздом на місце події встановлено, що водій вантажного автомобіля «Мерседес Спринтер» 1977 року народження під час руху по вулиці Солідарності з боку вулиці Шевченка в напрямку вулиці Української скоїв зіткнення з автомобілем «БМВ», за кермом якого знаходився водій 1975 року народження. Після чого іномарка за межами проїзної частини врізалась в бетонний паркан будинку. Обидва водія з травмами доставлені до лікарні. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України. Причини та обставини аварії з’ясовуються в рамках відкритого кримінального провадження. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП та звертаються із проханням до свідків аварії, а також водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи вказаної події, звернутись за телефонами: (097)116-30-42 або 102.