В Департаменті культури і туризму Запорізької міської ради ротації. Катерина Сімонова може заступити на посаду начальниці вище згаданого департаменту. А її заступником ймовірно стане Сергій Білов, який зараз очолюю цей же департамент.

Відповідна інформація з’явилась на сайті НАЗК, де в декларації Катерини Сімонової в графі посада вказано: «Директорка департаменту культури і туризму Запорізької міської ради». Зауважимо Сергій Білов очолив департамент у 2017 році. Його заступницею стала Сімонова. Відтоді у місті пожвавилось культурне життя. До Запоріжжя на різноманітні івенти, фестивалі та виставки почали з’їжджатись гості не тільки з області, але і всієї країни. Водночас у ЗМІ почали з’являтись публікації про корупцію в управлінні. Зокрема посадовців звинувачували у тому, що вони віддавали підряди на організацію подій, ремонтні роботи, постачання товарів особам, які до них наближені.

У Катерини Сімонової доволі непрості стосунки із місцевими журналістами. Дійшло навіть до звинувачень. В одному з роликів, який покликаний популяризувати Запоріжжя і був відзнятий за бюджетні кошти, чиновниця окрім світових новин, мітингів “за” Навального, присвятила час «розбіркам» із представниками ЗМІ «Наші гроші».

В декларації пані Катерини записано квартиру площею 77,1 м2 у Запоріжжі та зарплатня за рік – 196626 грн.

Фото: Google.com