Вулиці міста вже почали прикрашати різноманітними інсталяціями. Зовсім скоро почнуть відкривати і новорічні локації. Одну з таких презентували вчора, 2 листопада, журналістам.

З 18 грудня у Запоріжжі відкриють декілька новорічних локацій. Одна з таких буде розташована на острові Хортиця. Це до речі вперше, коли на заповіднику святкуватимуть зимові свята.

Новорічне містечко встановлять на «Козацькому колі». Тут облаштують зони з їжею, фотозони, ярмарок та місце де дітки зможуть написати листа та відправити на Північний полюс, повідомляється на сайті відомтсва.

Окрім того, на острові встановлять резенденцію казкового чарівника, щоб всі охочі могли поспілкуватися зі Святим Миколаєм й загадати найзаповідніше бажання. На вихідні на «Козацькому колі» виступатимуть казкові герої.

Влада обіцяє розібратися з питанням щодо транспорту.

Нагадаємо, новорічні локації також встановлять на бульварі Шевченка, площі й проспекті Маяковського та на каскаді фонтанів «Райдуга». Вони працюватимуть з 18 грудня до 16 січня  На свята планують витратити на святкування 3 746 150,00 грн.

Вже оприлюднено список ярмарок з продажу новорічних ялинок.

Форто з сату міськради