Завершуються роботи по встановленню новорічних локацій у м. Запоріжжі. Цього року їх буде чотири: на площі Маяковського, на каскаді фонтанів «Райдуга», на бульварі Шевченка і на Козацькому Колі.

Усі чотири новорічні локації почнуть працювати вже з 18 грудня, про це на своєму Телеграм-каналі повідомив тимчасово виконуючий обов’язки міського голови Анатолій Куртєв. Також він опублікував святковий календар м. Запоріжжя:

✨18 грудня запрацюють новорічні локації та засяють вогні на головній ялинці міста.

Цього року локацій буде чотири – на площі Маяковського, на каскаді фонтанів «Райдуга», на бульварі Шевченка та на Козацькому Колі.

На завершальному етапі знаходиться підготовка святкового містечка на Хортиці.

Також продовжуємо прикрашати площу Маяковського та каскад фонтанів «Райдуга». Сьогодні особисто перевірив, як ведуться роботи з облаштування цих новорічних локацій.

На головній ялинці вже розвішані гірлянди та іграшки. Завершується прикрашання території довкола. До речі, при оформленні ялинки та новорічних містечок ми орієнтувалися на досвід європейських міст.

На каскаді фонтанів «Райдуга» наразі триває монтаж ковзанки та сцени. Також тут з’являться великі тематичні фотозони, працюватимуть фудкорти та «Будиночок, де здійснюються мрії».

Усі роботи будуть завершені до 17 грудня.

Також хочу звернути увагу містян на те, що, починаючи з 18 грудня, у Запоріжжі буде проводитися велика кількість новорічних заходів: концерти, вечірки, вистави, майстеркласи. Детальніше з ними можна ознайомитися у доданому файлі.

Нагадаємо, щоб усі могли дістатися до найвіддаленіших локацій, організують додатковий автобусний маршрут для мешканців та гостей міста.

Фото з сайту міськради