Люди побачили, як чотири чоловіки почали тонути. Свідки не розгубилися й кинулися їм на допомогу. Завдяки відчайдухам вдалося запобігти трагедії.

Інцидент стався в місті Енергодарі Запорізької області вчора, 4 січня. Чотири рибалки ловили рибу у затоці прогулянкового каналу. Раптово під ними тріснув лід й вони опинилися у воді. Люди, які стали свідками події, за допомогою мотузок і підручних засобів допомогли постраждалим дістатися до берега. На сайті відомства повідомляється, що запобігти трагедії вдалося завдяки злагодженій роботі очевидців, які кинулися на поміч, й постраждалим рибалкам.

Чоловіки 1979 р.н., 1964 р.н., 1989 р.н. та ще один постраждалий, особисті дані якого встановлюються, від медичної допомоги відмовилися.

Рятувальники закликають громадян не виходити зараз на кригу. Адже вона дуже тонка, тому може не витримати масу тіла. У результаті ви наражаєте на небезпеку не тільки себе, але й тих хто знаходиться поруч.

Нагадаємо, мешканцям Запоріжжя та Запорізької області розповіли якої погоди очікувати найближчими днями, щоб можна було планувати свій відпочинок.