Пішохід переходив дорогу у невстановленому місці. На місце події прибула «швидка», однак вони не змогли допомогти постраждалому.

Вчора, 13 січня, поблизу громадської зупинки «Маяк» м. Бердянська сталася ДТП. Правоохоронці отримали повідомлення о 17:45. На місці події вдалося встановити, що водій «Nissan Almera» 1975 року народження збив чоловіка, який переходив дорогу у невстановленому місці, повідомляє пресслужба відомства.

Від отриманих травм постраждалий помер в кареті «швидкої», яка надавала допомогу на місці. Зараз встановлюється особа загиблого.

За висновками медичного огляду керманич на момент інциденту був тверезим.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Свідків події, які мають відеозаписи, просять звертатися за номерами телефонів: : 066-183-16-33, 06153-351-02 або на спецлінію «102».

Нагадаємо, 14 січня, вранці в курортному місті Бердянську Запорізької області адміністрації місцевих шкіл знову отримали повідомлення про «мінування».