Працівники ПАТ «Запоріжжяобленерго» потерпають від неадекватних громадян під час несення своїх службових обов’язків. Деякі абоненти чинять фізичне насильство стосовно них.

Про це повідомляється на сайті компанії.

Мова йде про три інциденти. Перший стався у Запоріжжі на вул. Белінського 30 грудня. Місцевий мешканець 1990 року народження «під мухою» накинувся на бригаду електромонтерів з кулаками, через те, що вони нібито «непрвильно» припаркували службовий автомобіль. Один з енергетиків отримав удар у голову. Пізніше з’ясувалося, що зловмисник вже був засудженим.

Схожа ситуація сталася 5 січня. Під час проведення планових робіт з обслуговування ТП на робітників «Запоріжжяобленерго» накинувся чоловік з ножем у стані алкогольного сп’яніння. Причина – відсутність енергопостачання. Ніхто не постраждав.

12 січня на вул. Володимирівський, коли споживача, який самовільно приєднався до електромереж, відключали – він всіляка намагався цьому запобігти. Не допоміг навіть наряд поліції, в присутності поліції чоловік застосував проти працівника енергокомпанії газовий балончик.

В поліцію було написано відповідні заяви.

Нагадаємо, 15 січня в смт Кушугум сталася жахлива подія, яка вразила всю країну, шестеро неповнолітніх (віком від 12 до 15 років) побили і всіляко знущалися зі свого однолітка.

На головній – фотоілюстрація