В справі вбитого двома нелюдами 11-річного хлопчика спливають все нові подробиці. У соціальних мережах люди стверджують, що в смт Якимівка правоохоронці прикривають місцевих бандюків. Через що один зі зловмисників може уникнути покарання.

17 січня стало відомо, що тіло 11-річного Максима Самофалова знайшли в одному з підвалів забетонованим. Пізніше в поліції повідомили, що було затримано двох підозрюваних – 1976 та 1996 років народження. Один зі зловмисників зізнався, що також вбив 48-річну жінку, яка вважалася зниклої безвісти. Тіло мешканки Якимівського району скинули у річку.

За фактом було відкрито ще два кримінальні провадження за ч. 3 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та п. 12, п. 13 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ. Фігурантам загрожує довічне позбавлення волі.

Звісно, у соціальних мережах почали обговорювати ці страшні новини. Люди стверджують, що у Якимівці вже давно діє свавілля, і не останню роль у цьому зіграла місцева поліція.

Окрім цього з’явилося відео, на якому невідомий розкриває жахливі подробиці про життя одного з вбивць дитини і жінки – Геннадія “Черепа”. Нібито, він неодноразово вчиняв злочинства, займався наркотиками тощо. Його діяння в корисливих цілях прикривають правоохоронці.

Зауважимо! Не можна просто так приймати на віру слова чоловіка. Однак і заперечувати той факт, що в цій справі багато прогалин, теж складно. Хочеться вірити, що правоохоронна система спроможна виконувати свої функції, щоб справа не доходила до самосуду.