Страшна трагедія трапилася у Вознесенівському районі міста. Після сварки на ґрунті ревнощів співмешканка нанесла смертельне ножове поранення чоловіку.

26 січня в одній з квартир на вул. Сталеварів між двома співмешканцями виникла сварка через ревнощі. Жінка 1974 року народження схопила ножа та поранила чоловіка 1972 року народження у ногу. Удар був фатальним, адже холодна зброя пошкодила стегнову артерію, повідомляється на сайті ГУНП Запорізької області.

Підозрювану затримали в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України.
Розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Фігурантці справи вже повідомили про підозру, їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років.

Наразі вирішується питання щодо обрання жінці запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо,  27 січня, близько 3:40 ранку на території Південного машинобудівного заводу.  До поліції надійшло повідомлення про те, що військовослужбовець Національної гвардії відкрив вогонь із автоматичної зброї. У результаті  четверо військовослужбовців і одна цивільна жінка загинули на місці, ще п’ять осіб отримали поранення.