RegionNews розповідав, що в Бердянську зважаючи на скрутну ситуацію вирішили зекономити кошти, які витрачалися на забезпечення безперебійної роботи «вічного вогню». Подачу блакитного палива припинили.

На сайті Бердянської міськради зазначили, що для закупівлі та постачання газу на меморіал «вічного вогню» треба було б виділяти щомісяця 200 тис. грн. Втім на сесії депутатський комплекс вирішив, що в все ж безперебійну роботу меморіалу треба забезпечити задля пам’яті про перемогу над нацизмом у Другій світовій війні.

Тому місцеві депутати прийняли рішення про виділення коштів для підтримки «вічного» вогню з використанням блакитного палива. А як альтернативний варіант встановити світлодіодну конструкцію.

У результаті, за тиждень КП «Міськсвітло» та компанія «Павлов.ua» зробили усі необхідні робити. Інсталяція вже прикрашає «вічний вогонь».

Нагадаємо, раніше пропонувалося, щоб “вічний вогонь” горів тричі на рік: День пам’яті та примирення, День перемоги та інші свята пов’язані з висловленням почесті пам’яті загиблим у роки Другої світової війни.

Фото з сайту міськради

Читайте також: У В.О. МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЗАПОРІЖЖЯ МОЖЕ З’ЯВИТИСЯ ЩЕ ОДИН РАДНИК