До Києва прибули 28 вантажівок з харчовими продуктами, які розподілять між малозабезпеченими верствами населення, повідомляється на сайті КМДА.

Допомогу надали Благодійний фонд Food for Ukraine разом з торговельною мережею Novus. Мешканців столиці, які не можуть купити найнеобхідніше в магазинах, забезпечать продуктами.

Food for Ukraine неодноразово надавав допомогу. За словами заступниці голови КМДА Марини Хонди місто очікує гуманітарну допомогу від цього благодійного фонду й надалі.

Голова ж фонду Food for Ukraine, що це результат роботи співпраці не тільки бізнесу, але й пересічних громадян.

Голова фонду Food for Ukraine Неріюс Удренас зауважила, що ця гуманітарна допомога – результат роботи не тільки бізнесу, а й пересічних громадян Литви.

«Наразі ми вже змогли зібрати і доставити 560 тонн продуктів на суму понад 650 тисяч євро. Також ми звернулися до бізнес-партнерів із проханням продовжувати гуманітарну допомогу і не зупинятись. Саме нині ми повинні проявити всю людяність та підтримку, аби бути поряд з Україною у скрутні часи»

Food for Ukraine – європейський благодійний фонд, який веде прозору діяльність, із компаніями-філантропами, що долучились до допомоги, а також за участю Червоного Хреста України і територіальних центрів соціального обслуговування міста Києва.

Фото з сайту КМДА