Лайн-ап масштабного українського UPark Festival, що відбудеться 25-26 липня у Києві, поповнив ще один британський гурт. Ним стала відома хіх-хоп команда з Шотландії під назвою Young Fathers.

Гурт зіграє на сцені Арки дружби народів у другий день фестивалю разом з Massive Attack та Bonobo.

Young Fathers

У своїй музиці Young Fathers ламають рамки і змішують стилі не побоюючись за те яким буде ефект. Хіп-хоп, соул, тріп-хоп, фолькові ноти і трохи лоу-фая. Саме за ці сміливі експерименти The Guardian і The Independent поставили їх другій платівці «White Men Are Black Men Too» по п’ять зірок з п’яти.

Також цікаво, що дебютний альбом «Dead» обійшов в чартах платівку самого Деймона Албарна, за що Young Fathers отримали Mercury Prize у 2014 році.

Варто відзначити, що шотландське тріо вже виступало в Києві. Було це у 2015-му й тоді хлопці змогли розкачати та змусити танцювати українських слухачів.

Нагадаємо, UPark Festival 2018 відбудеться на майданчику під Аркою дружби народів у Києві 25-26 липня. У перший день фестивалю українці вперше зможуть побачити виступи GorillazLittle Dragon й Tove Lo. Хедлайнером другого дня оголошені Massive Attack. Крім них в цей день зіграють Bonobo та Young Fathers.

RegionNews