Про конфлікт стало відомо зі слів Романа Вінтоніва, більш відомого за псевдонімом Майкл Щур.

Як він розповідає на відео, інцидент стався в центрі Києва, а саме на вулиці Ярославів Вал. Коли чоловік збирався переходити дорогу на пішохідному переході – побачив, що по велосипедній доріжці їдуть двоє невідомих на самокатах. Зрозумівши, що вони не збираються його пропускати, вирішив перечекати поки проїде один з учасників руху, а другому встиг крикнути «Пропускай пішоходів».

Після цих слів хлопець зупинився. Між ними (Романом та другим хлопцем на самокаті) виникла суперечка. Хлопець наполягав, що не має пропускати пішоходів, оскільки їде на самокаті. Під час конфлікту водій витягнув газовий балончик й напшикав в очі пішоходу. Потім обидва водії поїхали далі.

«Я погнався за хлопцем, який мені напшикав в очі. Для чого погнався, без поняття. Десь тут я його догнав, я ще не розібрався з камер спостереження. Догнав і стягнув з самокати. Ми двоє навернулися. Я розповів хлопцю, що він не мав права застосовувати до мене газовий балончик, адже я не проявляв жодної агресії. У відповідь він мене вдарив. І вони поїхали зі своїм товаришем далі. До речі, хочу подякувати його товаришу. Коли ми впали, у мене з рюкзака випали ключі. Він підібрав їх, приніс мені, і запитав «це ваші ключі?». Я сказав «так, дякую». Ось так виглядає вся історія»

Фото: Google.com