Спочатку січня ми публікували матеріал про те, що кілька запорожців захворіли на гостру кишкову інфекцію напередодні новорічних свят. Як повідомив Держспоживнагляд, серед продуктів, які вживали постраждалі, були вказані роли SUSHI 3303.

Ми одразу звернулися за коментарями до керівництва компанії і дізналися про те, що на підприємстві тривають перевірки. Юрист SUSHI 3303, Денис Тарасов, обіцяв надати нам їх результати по готовності.
Весь цей час ми продовжували стежити за подіями. На сьогодні готові результати 3-х досліджень. Адміністрація закладу повідомила про результати перевірок.

Перша, санітарно-епідеміологічна перевірка виробництва SUSHI 3303, була проведена 30 грудня, пред’явлені медичні книжки, сертифікати, документи на продукцію. Сальмонельоз на виробництві, на руках і одязі не виявлено.

20 січня Державним підприємством «Запорожстандартметрологія» була проведена наступна, лабораторна, перевірка зразків продукції SUSHI 3303, за результатами якої патогенних мікроорганізмів і сальмонельозу виявлено не було.

Ще одну, незалежну, експертизу провели журналісти телеканалу «Алекс». Вони інкогніто замовили фігурував в інциденті «Аргентинський рол», і передали на перевірку до Запорізького обласного лабораторний центр. За підсумками п’ятиденного перевірки фахівці центру сальмонелу так само не виявили.
У своєму сюжеті журналісти телеканалу показали, що вони відвідали виробництво SUSHI 3303, і ​​змогли переконається в тому, що процес приготування продукції проходить з дотриманням всіх встановлених норм.

«Стандарти зберігання і приготування їжі, дотримання правил роботи на кухні і техніки безпеки – це, мабуть, те, чому ми приділяємо найбільшу увагу. Контроль якості стоїть на першому місці і це один з головних чинників, завдяки якому ми є найбільшою компанією в місті »- повідомив в бесіді керівник SUSHI 3303 Дмитро Москаленко.

Чутки ж про закриття компанії виявилися фейком. SUSHI 3303 приймає замовлення і працює в звичайному режимі. А також, готується до судів, де планує довести свою невинність і подає позови щодо оскарження незаконних дій, які завдали шкоди компанії.

Читайте також: “СЛУГА” ПУБЛІЧНО ПРИГРОЗИВ ДІВЧАТАМ, ЯКИХ ВИГНАВ ВОДІЙ З АВТОБУСА, А КИВА ЗАПРОПОНУВАВ ВОДІЮ ПІДТРИМКУ