Як і анонсував міський голова Запоріжжя,  договір з перевізником, який обслуговував 81 марштрут розірвуть  достроково. В міськраді повідомляють, що результати перевірки дозволяють розірвати договір, втім якими були результати запоріжці не побачили.

До проведення конкурсу маршрут буде обслуговувати тимчасовий перевізник. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради доручено організувати конкурс для визначення постійного перевізника, який у подальшому працюватиме на маршруті №81.

Виконавчий комітет Запорізької міської ради сьогодні прийняв рішення про дострокове розірвання з 1 березня договору з ТОВ «Юністар-Авто» на обслуговування маршруту №81. Згідно з діючими нормами на маршруті визначено тимчасового перевізника на період з 1 березня по 31 травня. Ним стало ТОВ «ТК «Автоспринт»- повідомили в пресслужбі міськради.

Нагадаємо, в перших числах лютого водій маршруту №16 допустив зіткнення автомобіля з електроопорою, постраджало 16 пасажирів. Ймовірно водій був під дією внарокотиків, він спершу втік з місця події, але пізніше сам прийшов до поліції.