Декілька хвилин тому з’явилося оперативне повідомлення від правоохоронців про затримання підозрюваного у жахливому злочині – вбивстві і зґвалтуванні 7-річної Марії Борисової, яку шукали ледь не всією країною декілька днів.

Голова Нацполіції Ігор Клименко, нещодавно опублікував у себе на сторінці у Фейсбук новину про затримання імовірного злочинця.

І от після безупинних оперативно-розшукових заходів та слідчих дій правоохоронці встановили ймовірного вбивцю та ґвалтівника. Щоби його «взяти», потрібно було до дрібниць зібрати докази та отримати попередні висновки експертиз, – пише він.

Зазначається, що коли оперативники прийшли до його дому – знайшли його в одній з кімнат з порізаними венами. На місце події викликали медиків. Чоловік живий.

Усі подробиці справи, та яким чином вдалося вийти на слід підозрюваного, обіцяють розповісти завтра. Слідкуйте за подіями, журналісти «RegionNews» обов’язково опублікують великий матеріал.

Нагадаємо, 7 березня у селі Щасливе на Херсонщині зникла першокласниця. Дівчинку шукали понад тисячу людей протягом 4 діб. 11 березня тіло знайшли у сараї, в мішку, неподалік дому Марійки. Сьогодні у селі Щасливе Херсонської області дитину провели в останню дорогу.