Сьогодні, 2 листопада, до Запоріжжя приїздив прем‘єр-міністр Денис Шмигаль. Посадовець відвідав декілька об’єктів у нашому місті, а також провів онлайн-брифінг з журналістами, де відповів на питання.

За його словами, для 80% українських родин знижено тариф до 1,44 грн за кВт·год з 1 жовтня 2021 року. Для домогосподарств, які споживають електроенергію понад як 250 кВ/год ціна на електрику залишиться незмінною, пишуть на Урядовому порталі.

«Більше того, з 1 жовтня було ухвалено рішення про зниження тарифів на електроенергію, і ми не плануємо їх підвищувати. Уряд розуміє, що в умовах коронакризи необхідно підтримати людей», – розповідає Денис Шмигаль.

Зауважимо, Кабінет Міністрів України ухвалив рішення тариф на електроенергію для населення до 1,44 грн/кВт за умови споживання до 250 кВт-год. Тариф почав діяти з 1 жовтня 2021 року до 30 квітня 2022 року.

Нагадаємо, під час робочої поїздки Денис Шмигаль перевірив як просовується будівництво на вантовому мосту. Підрядник зобов’язався завершити роботи за два роки.

На головній – фотоілюстрація