Майже аналогічний випадок трапився у Чернівцях сьогодні вранці. Там помер провізор, який кілька днів тому робив щеплення від коронавірусної хвороби.

Випадок стався 24 березня в міській клінічній лікарні №3 Чернівцях. Медики не змогли врятувати провізора аптеки військового госпіталю, якого декілька днів тому вакцинували від коронавірусу. Попередня причина смерті – гострий мозковий інсульт.

У МОЗ кажуть, що чоловік мав важкі хронічні серцево-судинні захворювання, діабет та інші супутні хвороби. Протипоказань до введення вакцини (алергії до будь-якого з компонентів препарату) в чоловіка не було. Керівник мобільної бригади повідомив, що пацієнт переніс вакцинацію нормально: на стан здоров’я чоловік не скаржився. Однак наступного дня після вакцинації, 16 березня, пацієнта госпіталізували з інсультом.

Попри те, що сьогодні стало відомо про 2 раптові смерті вакцинованих людей, у МОЗ кажуть не робити передчасних висновків.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про смерть молодої жінки-військовослужбовця, яка раптово померла, вона вакцинувалася за 2 дні до смерті.причиною смерті стала серцева недостатність.