Попри децентралізацію та істотне збільшення місцевих бюджетів (Запоріжжя втричі), які у тому числі витрачають на ремонти та реконструкції дорожнього покриття, у Запоріжжі дороги все ще сходять зі снігом.

Наприклад в центрі Запоріжжя, біля найбільш популярного готелю Інтурист, де зупиняються гості міста. На відрізку дороги між готелем на обладміністрацією комунальники присипали глибокі ями сипучою сумішшю з щебенем, який при першому же дощі спливе.

Відео та фото з центральної вулиці міста опублікував активіст Ігор Лукашенко.

Якби на відео не було видно, як я викидаю асфальтну крихту, то міськрада могла б звинуватити мене у крадіжці дорожнього покриття.
Прикро, але багато хто не розуміє, що це не лише яма, а це результат того як колишні регіонали, та маріонетки проросійського олігарха крадуть якість нашого життя.
Крадучи якість, вони скорочують вік нашого життя.
Ями на дорогах – це мінімум додаткові трати на ремонт, а у найгіршому випадку втрата здоров’я чи навіть життя. Адже розірване колесо на швидкості – це нічого доброго.
Тут же поруч громадський транспорт, екологія, освітлення доріг та прибудинкових територій, уся пішохідна інфраструктура (багато ям, нерівностей, зношеного покриття), відсутність реконструкції електромереж та мереж водопостачання (а це все має великий знос).
Перераховувати можна довго.
Але чому вони обирають тих, хто реконструює радянські символи у вигляді фонтану, за мільйони, замість того, щоб дійсно займатися проблемами міста?
Автор публікує фото зіпсованих шин автомобіля і наводить приклад, що в таких ямах можна завдати шкоди власному майну, втім не уточнює чи це вже трапилося.
На відео Ігор Лукашенко демонструє, як легко можна суміш з ям прибрати руками , бо ж вона просто насипана.