Син 57-річної мешканки Бердянська, яка має психічні розлади, написав листа в редакцію «Бердянськ 24» з повідомленням, що жінку відправили на лікування.

Олександр (син) заперечує, що разом з матір’ю відмовився від її госпіталізації до Бердянського психоневрологічного диспансеру, за що отримав порцію критики. За його словами, прекрасно розумів у необхідності допомоги спеціаліста. Однак жінка під час спілкування з правоохоронцями та лікарями поводилася врівноважено і розважливо. Відповідно, не давала приводу для примусової госпіталізації.

«Добрый день!

Я благодарен всем, кто не был равнодушным и был причастен в помощи моему горю!

Сейчас моя мама на лечении.

Все это время я старался добиться госпитализации, но законы написаны таким образом что ни с помощью полиции, ни с помощью спецбригадыскорой помощи нельзя было без согласия самой больной ее госпитализировать.

Мои письменные обращения (как сына) не имели продолжения, так как мама не признана невменяемой и ее невозможно лечитьпринудительно.

Я прочел здесь и откровенное вранье про себя. Точто я где то “решал”. То что я запрещал увозить мою маму.

Я прошу прощения и у авторов такого вранья, за точто не подтвердились их лживые слова.

У каждого есть родители. И когда родители болеют – это горе, еще большее горе – когда болеют душевно.

Со своей стороны буду рад помочь тем, кто страдает от подобного.

По себе знаю, что помощь в таких ситуациях всегда кстати.

Со всем уважением…, – написал Александр Розум.

Нагадаємо, що 18 березня до Бердянського відділу поліції надійшло одразу декілька повідомлень. Громадяни скаржилися на одну і ту ж жінку. 57-річна мешканка п’ятиповерхового будинку, який розташований на вул. Мелітопольське шосе, кидала з п’ятого поверху будинку пляшки. Одну навіть поцілила в лоба дитині. Подібне вже траплялося за вказаною адресою.

На місце події виїжджала «швидка», поліція і співробітники ДСНС. Під час спілкування з порушницею та її сином, було отримано відмову від госпіталізації (так повідомляли в пресслужбі).

На головній – фотоілюстрація