Мешканка Запоріжжя Анастасія Лугова, яку жорстоко побив чоловік у потязі “Київ-Маріуполь” повідомила у соціальних мережах про смерть свого кривдника.

Жінка пише, що суд перенесли у зв’язку із смертю підозрюваного. Віталій Гудзько помер 13 квітня в СІЗО, каже Анастасія.

“Друзі, дещо важливе хочу повідомити! Суд перенесли у зв’язку зі смертю обвинувачуваного. Нам повідомили, що Рудзько Віталій помер 13-го квітня.

Не буду занадто емоційною, але хочу сказати, що страх в якому я жила ввесь чей час; переживала, що буде, коли Рудзько вийде; чи знайде він мене; як далі жити… Так от – цей страх помер разом з ним! Але хочу підкреслити, що це не кінець моєї справи. Мене це не зупинить! Ми і надалі будемо відстоювати в суді мої права, тому що за те, що сталося, має нести відповідальність не лише він”.

Журналісти Української правди уточнювали інформацію у Київській міській прокуратурі, там підтвердили смерть підорюваного й зазначили:

 “Попередньо, смерть природня, внаслідок хвороби, тілесних ушкоджень у нього не було. Подальша доля кримінального провадження у зв’язку зі смертю підозрюваного буде вирішена на наступному судовому засіданні 19 травня 2021 року”.