Вчора, 19 червня, на узбережжі Азовського моря пориви вітру сягали до 24 м/с, а хвилі 13-15 дм. Через це утворилася нагінна хвиля на берегу й піднялася вода. Люди, які відпочивали на Запорізьких курортах, опинилися в пастці. Серед дорослих були діти.

Перше повідомлення Служба порятунку «101» отримала о 23:34. Прибувши на місце події рятувальники встановили, що на обіточній косі в м. Приморську 9 дорослих та 4 дітей (віком від 7 до 15 років) не могли самостійно покинути місце перебування. Їх переправили на спецавто у безпечне місце, повідомляє пресслужба ДСНС у Запорізькій області.

Вже сьогодні, 20 червня, бійці виїжджали на виклик між с. Степок та о. Бірючий. Там застряг автомобіль, водій не міг самостійно продовжити рух. Транспортний засіб відбуксували на тверде покриття.

Згодом, близько 2:00 «101» отримала повідомлення про наступний інцидент: між селами Примпасад та Новокостянтинівка виникло підтоплення, в результаті, 20 автівок, де знаходилося 20 дорослих та 6 дітей (віком від 4 до 6 років), були «заблокованими». Автомобілі витягли на дорогу.

Нікому з потерпілих не знадобилася медична допомога.

Від ДСНС залучалися 3 одиниці техніки та 11 осіб особового складу.

Фото пресслужби ДСНС