Група волонтерів ГО “Пошук зниклих дітей” прочісує селище Кушугум, що поблизу Запоріжжя. Волонтери працюють, як у селищі, так і в його околиці, перевіряють посадки, водойми, закинуті місця. Шукають двох зниклих бабусь.


Попри на спеку та вихідний день, активісти все ж відгукнулися на прохання рідних Басимової Раїси та Ганни Коваль. Перша жінка зникла 12 червня, друга – 25, про місцеперебування обох нічого не відомо. Обом бабусям вже за 70 років – 78 та 73.


Про те, як просуваються пошуки написав керівник ГО “Пошук зниклих дітей” Олександр Курінних та сторінці організації в соціальних мережах.

Сьогодні волонтери громадської організації ВС “Пошук Зниклих Дітей” виїхали в Кушугум на пошуки зниклих жінок Басімовой Раїси Тимофіївни 78, а пропала Раїса Тимофіївна 12 червня і Коваль Ганна Петрівна 73 роки, а пропала 25 червня, а ми вже їх шукали разом з родичами, але поки не знайшли. Сьогодні о 7 30 виїхала група волонтерів двома автомобілями на пошук зниклих жінок і ми прочесали поля, посадки та біля водойм застосувавши наш дрон. Слідопит оператор Денис Глазков і поки жінок не знайшли, але відпрацювали більшу територію навколо Кушугума – пише Олександр Курінний.

Якщо ви раптом володієте інформацією де можуть бути жінки, або бачили їх телефонуйте в поліцію 102, або координатору Олександру на телефон 0505773260 і 0984118887 вайбер.

Фото – Юлія Глінка

відео Денис Глазков