Понад 150 правоохоронців забезпечували порядок у приміщенні міської ради задля проведення сесії і не впоралися. Сесійну залу окупували невідомі – дуже ймовірно найняті міський головою люди, що були сході на тітушок. Сесію міськради провести не змогли, бо люди спортивної статури були всюди, навіть у кріслі міського голови.

Діям осіб, вчиненим у приміщенні запорізької міської ради, буде надано правову кваліфікацію відповідно до вимог чинного законодавства – запевниили в ГУ НП Запорізької області. 

Після спроб провести сесію, до поліції звернулися із заявою депутати. Голова однієї з фракцій (напевно слуга народу Регіна Харченко – ред. ) повідомила, що у залі засідань  присутні невідомі особи, що перешкоджає проведенню заходів, пов’язаних з  депутатською діяльністю.

За даним фактом сектором дізнання, за процесуального керівництва окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за ст. 351 (Перешкоджання діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські встановлюються всі обставини події. Під час досудового розслідування діям винних осіб буде надано правову кваліфікацію.

На місці події начальник Запорізького районного управління поліції Володимир Мателега прокоментував: «Шановні громадяни, народні обранці, поліція забезпечує захист прав та свобод людини незалежно від політичних переконань та партійної належності, у своїй діяльності вона є незалежною від рішень, заяв чи позицій політичних партій та громадських об’єднань. Нагадуємо, ми діємо відповідно до вимог чинного законодавства».