Сьогодні, 2 серпня, в пабліках з’явилася інформація, що люди перекрили дорогу  в Оріхівській ОТГ. Вони вкотре вимагають припинити свавілля АТ «Запоріжгазу», співробітники якого відключили газ людям і невідомо коли знову включать.

Фото: RegionNews

Мешканці Оріхова та найближчих сіл вже не вперше виходять на акцію. Минулого разу вони попереджали, що якщо їх не почують – знову вийдуть перекривати дорогу. Газовики не виконали прохання, тож люди о 6:00 вийшли на мітинг. Журналісти RegionNews звернулися за коментарем до одного з активістів:

Фото: RegionNews

«В Оріхові та найближчих п’ять сіл відключили газ. 10 днів тому ми вже подавали заяву голові області, поліції, місцевому меру, облгазу про те, що вимагаємо не відключати блакитне паливо. Просили хоча б до кінця вересня. Однак, нас ніхто не послухав. Тож люди вийшли перекривати трасу поблизу автовокзала «Оріхів», і зараз охороняють об’єкт ГРМ (с. 7), щоб газовики там не зламали нічого»

Фото: RegionNews

Фото: RegionNews

Фото: RegionNews

Нагадаємо, 25 липня кілька сотень місцевих мешканців висунули ультиматум АТ «Запоріжгаз» на площі Покровської в Оріхові.