Інцидент стався сьогодні, 30 серпня, близько півночі в селі Костянтинівка Мелітопольському районі. Двоє постраждалих госпіталізовано до реанімаційного відділення.

Водій 1983 року народження «Volkswagen» на вулиці Дорожній збив трьох громадян, які йшли по правому краю проїзної частини у попутному напрямку. Постраждали троє: хлопці 2002 та 2007 року народження і 13-річна дівчинка. Юнаків доставили до реанімаційного відділення. Неповнолітня отримала медичну допомогу й поїхала додому, повідомляє пресслужба ГУНП Запорізької області.

Під час перевірки чоловіка, який керував авто, виявилось, що у його крові був алкоголь. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили транспортний засіб.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення ч. 1 ст. 286-1 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння) ККУ. Вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу.