Заслужена артистка України Ольга Сумська, яка провела своє дитинство у Запоріжжі, була неприємно враженна ранньою пробіжкою у нашому місті. Причина – непрезентабельний вигляд скверу в районі «Інтуристу».

Артистка приїхала сюди на гастролі. І дивується, що скільки вона не приїздить до Запоріжжя – нічого не змінюється. І це при тому, що локація знаходиться в центрі міста, ще й напроти Запорізької облдержадміністрації. Вона навіть трохи «пожурила» посадовців:

«Шановні представники Запорізька обласна державна адміністрація ,у вас з вікон краєвид на цей парк!Він вам подобається?На дворі 21 століття!Не будьте байдужими!Зробіть тендер на кращий дизайн цього парку,обновіть площу,адже ви є представниками міста славетних Запорізьких козаків!Тож,проявіть любов до рідного міста! Щиро сподіваємось,що нас почують!Тільки,якщо почнете реконструкцію,ЗБЕРЕЖІТЬ ДЕРЕВА!»


Зауважимо, що самі запоріжці не у захваті від вигляду центру міста. Створювали навіть петиції, щоб площу Фестивальну врешті відремонтували. З року в рік посадовці обіцяють, що візьмуться за центр, однак за час обіцянок встигла змінитись не одна влада.

Фото та відео зі сторінки у Фейсбук Ольги Сумської