В нашому місті вже розпочався новий опалювальний сезон 2021/2022 рр. Першочергово до опалення стали підключати соціальні об’єкти – дитсадки, школи, лікарні тощо. Потім поступово підключатимуть житлові будинки. Однак можливо не всі.

На сайті «Міських теплових мереж» вказано, що наразі триває перевірка готовності систем опалення та систем теплопостачання шляхом виконання пробного пуску теплових мереж. Деякі управителі, а це близько 200 будинків, не надали акти готовності до опалювального періоду. Якщо вони цього не зроблять – мешканці можуть лишитись з холодними батареями. З переліком можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, відучора в Запоріжжі розпочався опалювальний сезон. Першочергово підключатимуть об’єкти соціальної сфери. На своїй сторінці у Фейсбук заступник міського голови Анатолій Васюк написав, що станом на 25 жовтня 18:00 тепло подано у 28 дошкільні навчальні заклади (Вознесенівському, Дніпровському, Комунарському, Олександрівському та Шевченківському районах) та 20 закладів середньої освіти (Вознесенівському, Дніпровському і Комунарському районах). Наразі теплі батареї в садочках та школах, де є двотрубна система опалення.

Житлові будинки почнуть отримувати тепло з 1 листопада.

На головній – фотоілюстрація