Тільки вчора з’явилась новина, що директора освіти і науки Запорізької міської ради Станіслава Романчука знято з посади (вказано за власним бажанням), як стало відомо, що стосовно нього проводитиметься службове розслідування.

Про це повідомляється на сайті відомства.

Вказано, що під час перевірки, яку здійснювала тимчасова комісія від 10.11.2021 року, виявлено «факти спричинення директором департаменту освіти і науки Запорізької міської ради Романчуком Станіславом Юрійовичем матеріальну шкоду (збитків) територіальній громаді м. Запоріжжя». Створена комісія під головуванням Романа Долинного (виконком), яка проводитиме службове розслідування.

Нагадаємо, 15 листопада з’явився документ про звільнення директора освіти і науки Запорізької міської ради Станіслава Романчука. Колишній міський голова Володимир Буряк назначив тепер вже ексдиректора департаменту освіти і науки міськради минулого року. Він працював у сфері освіти з 1991 року. Був заступником директора школи, директором школи №61, заступником керівника та очолював Комунарський районний відділ освіти. А перед призначенням, обіймав посаду начальника управління державної служби якості освіти в Запорізькій області.

Журналісти RegionNews перевірили його декларацію.

Фото: Google.com