Декілька тижнів тому ця історія сколихнула усю Запорізьку область: молодики намагалися викрасти неповнолітнього хлопця. Про злочин було повідомлено в поліцію, копи відреагували та встановили особи зловмисників. Однак існує ймовірність, що покарання вони так і не отримають.

12 листопада, серед білого дня, до зупинки громадського транспорту в селищі Кушугум під’їхали невідомі. Вони запропонували 12-річному хлопцю сісти до них в авто. Школяр відмовився, однак ті дуже наполягали. Зорієнтувавшись Тимур (постраждалий) підбіг до місцевого кіоску, щоб попросити прихистку в продавчині. На щастя, жінка одразу ж його пустила до МАФу і викликала поліцію, повідомляють «Надзвичайних новини» .

Правоохоронці встановили особи підозрюваних – 16-річний, 17-річний і 18-річний юнаки. Одному з них батько надав транспортний засіб покататись. Свій вчинок юнаки пояснили жартом. Через ці розваги малий Тимур досі не відчуває себе у безпеці. Лікується у психіатра та невролога.

Було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 (Замах на злочин), ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини Кримінального кодексу України. Втім, на думку представників цього ЗМІ, представники «золотої молоді» не отримають покарання. Про справу просто забудуть.

На головній скірншот з відео