Сьогодні,  16 грудня, на сьомій позачерговій сесії Запорізької обласної ради восьмого скликання, представник правоохоронних органів під час звіту розкрив деякі деталі справи щодо пожежі, яка трапилася 4 лютого 2021 року в КНП «Обласна інфекційна клінічна лікарня» Запорізької обласної ради.

Колишньому головному лікарю Обласної інфекційної лікарні Володимиру Шинкаренку та завідувачу господарсько-обслуговувального персоналу інкримінують порушення правил безпеки, що спричинило загибель людей. Досудове розслідування завершено. Підозрювані ознайомлюються з кримінальним провадженням. На думку правоохоронців вони затягують справу, тому прокурор вніс клопотання до суду. І суд дійшов висновку про обмеження строку ознайомлення особами до 5 січня наступного року. Після чого обвинувальний акт скерують до суду.

Нагадаємо, 4 лютого 2021 року в Запорізькій обласній лікарні, де лежали важкохворі на коронавірус, сталася пожежа. Під час інциденту загинуло 4 людей, серед яких була 26-річна лікарка Ольга Глива. Коли почали встановлювати причини, в закладі виявили порушення правил протипожежної безпеки та інші порушення.

Читайте також:

Фото: Google.com