Всю ніч мешканців міста Запоріжжя, та в інших містах області, просиділи в укритті через повітряну загрозу. Керівництво розповіло, яка наразі ситуація по області.

У зв’язку з технічними нормами безпеки через загрозу, у житлових будинків відключили опалення. Згодом мають все відновити. Питання вирішується. Електропостачання, вода є, життєдіяльність забезпечена.

По області ніч пройшла більш-менш спокійно. Тільки в Мелітополі ситуація зараз неспокійна, окупанти ніяк не хочуть полишити місто:

«Бердянськ ніч пережив спокійно. Енергодар без обстрілів, атомна станція працює в штатному режимі. Найскладніша ситуація в Мелітополі, в місті знаходиться важка ворожа техніка. Зіткнення тривають. Також колона ворожої техніки пройшла в сторону Приморська. На момент з 20:00 25 лютого до 8:00 26 лютого було поранено 14 українських військових», – розповів голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух.

В Телеграм-каналі в.о. міського голови Анатолія Куртєва з’явилася інформація, що рівень тривоги знизився. Громадяни можуть виходити з укриттів.

Нагадаємо, сьогодні цілий день окупант обстрілював Мелітополь. Зруйновано близько 10 житлових будинків. Одна людина загинула, двоє пораненні. Українські військові змогли дати гідну відсіч. Ворог зазнав втрат.