Наразі на території Запорізької АЕС йдуть запеклі бої, на території надважливого об’єкту сталася пожежа. Ситуація критична, адже окупанти не допускають туди пожежників.

На першому енергоблоці ЗАЕС сталася пожежа. Він знаходився на плановому ремонті, звідти не встигли відвантажити ядерне паливо. Стало відомо, що на атомну станцію пробралися кадирівці, пише УНІАН.

“Точно кадировці. Вони зараз намагатимуться замінувати її та шантажувати всю Європу”

Окупанти не дають коридор, щоб рятувальники ДСНС могли приступити до ліквідації пожежі. Якщо терористи не припинять негайно – може відбутися глобальна катастрофа, яка страшніша за ЧАЕС.

Нагадаємо, понад пів години продовжуються обстріли по Запорізькій АЕС. Наші військові тримають оборону, декілька людей постраждало. В Енергодарі було зафіксовано понад 100 ворожої техніки. Окупанти обстрілюють житлові будинки, один снаряд потрапив на територію 2-ї школи. В місті відсутнє водопостачання, в деяких районах немає світла.

Оновлення станом на 4:07. “Директор АЕС запевнив, що наразі ядерна безпека об’єкта забезпечена”, – повідомляє у соцмережах голова ОВА Олександр Старух.

Фото: Google.com