В пресслужбах звітують про налагоджений механізм центрів масової вакцинації у Запоріжжі. Деякі місцеві мешканці дотримуються іншої точки зору й скаржаться в соцмережах, підтверджуючи свої доводи фактами.

Цього разу мова йде про один з найпопулярніших центрів масової вакцинації, який знаходиться в ТЦ «Амстор» (вул. Перемоги, 64). Очевидці вказують, що черга не рухається дві години з невідомих причин. До всього, працює лише два лаборанти на весь пункт. А тільки на один вид вакцинації в черзі стоїть 190 людей.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Типичное Запорожье (@tpzp)

Частина центру взагалі не працює, не доступні місця для очікування з дистанцією! Відео додаю до матеріалу. Вже написала в МОЗ, заповнила форму і тому подібне. Оператори були зайняті. Чекаю їх письмової відповіді. Зафіксувала заявку на гарячій лінії COVID-19. Заявка номер 56438. Уже передзвонювала Запорізька адміністрація.

Телебачення приїжджало перед відкриттям зняло порожній зал всередині, коли людей не пускали, й поїхали. Такий огляд і подадуть людям. 13:07 приїхав дод.персонал. Нагадаю, що з 10:30 чергу перестала рухатися.

В «Амсторі» на другому поверсі центр масової вакцинації запрацював з 4 серпня. Тоді анонсували, що тут працюватимуть 6 мобільних бригад. Керівництво ТЦ навіть заявляло, що в разі необхідності, виділить додатковий поверх.

Нагадаємо, не вперше запоріжці скаржаться на центри масової вакцинації. Зокрема, на своїй сторінці у Фейсбук запорізький журналіст Богдан Василенко висвітлював процедуру вакцинацію в Обласному центрі молоді на вул. Молодіжній, яку мала пройти його дружина. Однак того разу їй так і не вдалося отримати щеплення через хаос.

На головній скріншот з відео tpzp