Вчора, 7 листопада, місцеві ЗМІ облетіла новина про вбивство сина Олега Балабатька в Києві. Столичні правоохоронці повідомили подробиці інциденту. Наразі підозрюваного тримають під вартою без права внесення застави.

Вночі, 5 листопада, на Позняках зарізали молодого чоловіка. Про злочин повідомив працівник приватної охорони торгівельного закладу. На місці події правоохоронці з’ясували, що між двома чоловіками на проспекті Петра Григоренка стався конфлікт, який переріс в бійку. В результаті якого один з учасників ударив свого опонента ножем у груди. На місце події викликали «швидку». На жаль, це не допомогло. Медики констатували смерть 27-річного киянина.

Померлий – син відомого запорізького бізнесмена, уродженця Кирилівки, власника ювелірної фабрики «Аріста» Олега Балабатько. Саме він першим повідомив у соцмережах про своє горе. Закликав всіх, хто добре знав його єдиного спадкоємця, прийти на похорони, щоб провести в останній путь хлопця.

Поліцейські вилучили у 26-річного місцевого мешканця закривавлений ніж. Підозрюваного затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік знаходиться під вартою без права внесення застави.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. За процесуального погодження з окружною прокуратурою затриманому повідомлено про підозру у вчиненого злочину та направлено клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу вигляді тримання під вартою. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до 15 років.