Близько місяця тому у Запоріжжі на території однієї зі шкіл, яка знаходиться у Шевченківському районі міста, неповнолітні жорстоко побили трьох школярок. Не відомо чи взялися б місцеві правоохоронці за цю справу, адже тривалий час інцидент замовчувався.

Журналісти програми «По-людські» запросили до себе у студію дві сторони конфлікту, щоб спробувати розібратися у ситуації.

Першу версію вислухали від матері однієї з постраждалих дівчаток – пані Ганну. Виявилося, що напередодні того страшного інциденту їй подзвонила донька й сказала:

Вона мені зателефонувала десь о 19:30 й сказала: «Я викликала поліцію. Нас зараз битимуть»

За словами жінки, вона з чоловіком спочатку побігла у відділок поліції, бо думала, що вони всі вже там, однак Жені (донька жінки) там не знайшла. Тож потім направилася у школу, яку назвала її донька.

Вони почали мені кричати: «Викликайте поліцію, нам все одно. Це вже не перший раз, у нас є зв’язки у поліції». Потім зловмисниці почали тікати, а мій чоловік намагався їх наздогнати

Правоохоронці пояснили, що нібито не прибули на виклик, бо не розібрали адресу:

У другій частині на етер прийшла матір Ксенії, якій суд обрав запобіжний захід, та одна з постраждалих.

Нагадаємо, 22 листопада четверо дівчат від 15 до 16 років почали розбірки зі школярками: 2007, 2008 та 2005 років народження. На відео знімалося, як агресорки знущалися, били та вимагали гроші у постраждалих. Особливою жорстокістю вирізнялася дівчина, яка організувала все це. Суд обрав запобіжний захід для найбільш агресивної нападниці , вона може пробути за ґратами 7 років.  Під домашній арешт пішли також 4 інших учасниць побиття школярок.