Ім’я депутата, який взяв на поруки 18-річного хлопця, що знімав порнографічний контент дітьми, стало відомо журналістам Форпост.

Посилаючись на власні джерела, журналісти видання пишуть, що покровителем підозрюваного в педофілії став Олег Коломоєць. Це – депутат міської ради від партії “Єднання”.

У дитячому таборі Бердянська хлопець, що приїхав на літній підзаробіток з Києва, роздягав сплячих дівчаток, торкався їхніх статевих органів та знімав все на телефон. 

Для цього хлопець зайшов до кімнати, де жили четверо дівчаток, вирішивши, що вони сплять, зняв білизну з однієї з них та почав торкатися її статевих органів. Свої дії він знімав на телефон. Налякана дитина прикинулася сплячою та згодом розповіла усе матері. Жінка звернулася до поліції, яка й затримала хлопця вже на вокзалі.

Мешканцю Києва повідомили про підозру в розбещенні малолітніх. Однак суд відпустив хлопця на поруки запорізького депутата. В Єдиному судовому реєстрі ця інформація є закритою. З власних джерел Форпост стало відомо, депутатом Запорізької міської ради, що взяв на поруки педофіла, виявився Олег Коломоєць.

Олег Коломоєць в Запорізьку міську раду пройшов вже вдруге. У попередньому скликанні він представляв партію “УКРОП”, у нинішньому — партію Володимира Буряка “Єднання”.