11 березня російські загарбники викрали міського голову Мелітополя та вивезли у невідомому напрямку. Нещодавно стало відомо, що посадовця утримують в Луганську.

За інформацією Запорізької обласної військової адміністрації, викраденого міського голову Івана Федорова військові злочинці держави-агресора вивезли до Луганська. Окупанти інкримінують йому справу про «тероризм».

Від самого початку Федоров відмовився співпрацювати з окупантами з рф, що їм дуже не сподобалося. Тож вони вирішили з ним розправитися.

Окупанти продовжують тероризувати населення Мелітополя. Переслідують українських політиків. Сьогодні, 15 березня, депутатка Запорізької обласної ради Ірина Славова повідомила, що в місті о шостій годині ранку викрали її чоловіка Сергія Славова. На щастя, згодом стало відомо, що чоловіка вдалося повернути. З ним все нормально.

Зауважимо, оскільки в тимчасово окупованому Мелітополі військові рф тероризують місцеве населення. Окрім Івана Федорова, було викрадено голову районної ради Сергія Прийму, активістка Ольгу Гайсумову, а також намагалися викрасти секретаря міськради Романа Романова.

Нагадаємо,  13 березня, о 8:30 окупанти взяли у полон міського голову міста Дніпрорудне у Василівському районі Запорізької області – Матвєєва Євгенія Сергійовича. Про його долю нічого невідомо.